Mandarin torta
2005.02.01. 13:43
Hozzávalók: kb.1/2 kg. mandarin 1 db.mézes tortalap 1 flakon tejszínhab 1 zacskó gyümölcszselé 1 zacskó pudingpor (vaníliás) |
|
A pudingot elkészítjük kevesebb tejjel, mint ahogyan a leírásban van. Ha kihûlt rákenjük a tortalapra. A mandarinokat megtisztítjuk, majd köralakban csigaszerûen elhelyezzük a pudingon, a következõréteget állítva tesszük rá. Ezután elkészítjük a zselét és a gyümölcsök tetejére öntjük belülrõl kifelé haladva, ügyeljünk, hogy ne csorogjon le a tészta oldalán. Türelemmel adagoljuk a zselét! Ha kézsen van kb. 1/2 órára hûtõbe tesszük, majd tálaljuk, a tetejét ízlés szerint tejszínhabbal citrommal, kivivel díszítjük. |
|