A 6db tojáshoz hozzáadjuk a 6evõkanál kristálycukrot és habosra keverjük. Ezútán hozzáadjuk a 6ek. s.lisztet a sütõport és 1ek. kakaóport. Ha kész formába öntjük és elõmelegített sütõben kb. 30percig sütjük. Eközben a 4dl tejbõl elkészítjuk a pudingport és állandó keverés mellett, vigyázunk, hogy ne bõrõsõdjön be.A 20dk vajjal kikeverjük a 20dk porcukrot, hogy habos legyen. A kíhûlt pudingot és a két vanílíáscukrot hozzáadjuk és habosra keverjük.Ezután a krémet kétfelé vesszük és az egyik felébe 1ek. kakaóport keverünk. Ha kíhûlt a tészta elõször a fehér krémet kenjük rá,majd a fehér krémre a kakaós krémet.Ezután megszórjuk csokidarával a tetejét és hütõbe rakjuk.